logo

Javni poziv za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije u turizmu fizičkim osobama građanima – registriranim iznajmljivačima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost je 30. 09.2020. godine objavio Javni poziv za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije (fotonaponskih sustava) u turizmu fizičkim osobama građanima – registriranim iznajmljivačima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Rok za podnošenje prijava je od 23.11. do 31.12.2020. godine.

Predmet Javnog poziva je dodjela sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost fizičkim osobama građanima –  registriranim iznajmljivačima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima registriranim za pružanje ugostiteljskih usluga za postavljanje jedne (1) nove fotonaponske elektrane  za proizvodnju električne energije za vlastite potrebe, u samostalnom ili mrežnom radu, u postojeće građevine u Republici Hrvatskoj.Rok za podnošenje prijava: od 23. studenog 2020. godine u 09:00 sati do kraja 2020. godine ( ili istekom raspoloživih sredstava).

 

Pripremna dokumentacija za prijavu može se u on-line sustavu prijava FZOEU moguće je učitavati od 01.studenog 2020. godine do početnog roka podnošenja prijava.

 

Ukupni tekst Javnog poziva, kao i sve propozicije istog, moguće je naći: ovdje!

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X