logo

INA d. d. objavila natječaj za sufinanciranje projekata u okviru programa “Zeleni pojas 2016.”

INA d. d. objavila je natječaj za dodjelu novčanih sredstava za 2016. godinu. Predmet natječaja je financijska podrška INE i pomoć Ininog kluba volontera u realizaciji ideja i projekata u očuvanju okoliša i prirode.

Na natječaj se mogu prijaviti sve organizacije civilnog društva, javne obrazovne ustanove (vrtići i škole), parkovi prirode i dobrovoljna vatrogasna društva. “Zeleni pojas” je program koji se bavi pitanjima zaštite okoliša i prirode, u sklopu kojeg INA podržava i sufinancira projekte poput pošumljavanja, edukacije o ekologiji, uređenja zelenih površina i dječjih igrališta, čišćenja podmorja, priobalja, jezera i rijeka te drugih sličnih aktivnosti. Ciljevi programa su jačanje svijesti javnosti o važnosti očuvanja okoliša i poticanje angažmana građana u aktivnostima koje se odnose na dobrobit lokalne zajednice.

 

Potpora se dodjeljuje u obliku bespovratnih sredstava u iznosu do 80 % ukupnih troškova. Natječaj je otvoren do 13. svibnja 2016. godine, a detaljnije informacije, kao i aplikacijski obrazac za prijavu, možete pronaći ovdje.

 

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X