logo

HZZO objavio Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga za 2018. godinu

Hzzo-natjecajCilj ovog natječaja je podržati udruge na zaštitu i promicanje zdravlja, pomoć oboljelima, brigu o djeci, mladima i osobama s posebnim potrebama i invaliditetom te znanstvene, obrazovne, sportske, kulturne, humanitarne i ostale projekte koji potiču društvenu odgovornost prema zajednici.

 

Na ovaj Natječaj mogu se prijaviti isključivo udruge upisane u Registar udruga prema Zakonu o udrugama („Narodne novine“ br. 74/14) koje djeluju na području Republike Hrvatske.

Prioriteti za dodjelu sredstava:

  1. Zaštita i promicanje zdravlja – poticanjem razvijanja zdravih stilova života utjecat će se na kvalitetu i dužinu trajanja života / unaprjeđenje zaštite zdravlja i provođenje preventivnih aktivnosti / rano otkrivanje bolesti i pomoć oboljelima.
  2. Pomoć osobama s posebnim potrebama i invaliditetom – briga o djeci i mladima s posebnim potrebama i teškoćama u razvoju / pomoć osobama s invaliditetom.
  3. Sportski programi i projekti – promicanje zdravlja i zdravog načina života kroz organiziranje sportsko rekreativnih i ostalih aktivnosti.
  4. Humanitarni programi i projekti.
  5. Ostali programi i projekti koji potiču društvenu odgovornost prema zajednici.

Ukupna planirana vrijednost Natječaja je 40.000,00 kuna. Iznos koji se može zatražiti i odobriti za pojedini program je 5.000,00 kuna. Okvirni broj programa koji se planira financirati je 8 (osam). Udruga može od HZZO-a zatražiti do 100% iznosa za financiranje programa.

Rok za prijavu na Natječaj završava 9. listopada 2018. godine odnosno do 15:30 sati istog dana ukoliko se radi o osobnoj dostavi ili putem dostavljača. Detaljnije informacije možete pronaći ovdje.

 

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X