logo

Hrvatska elektroprivreda d.d. raspisala Natječaj za dodjelu donacija ustanovama, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva u 2019. godini.

Predmet Natječaja je dodjela donacija za podupiranje projekata i programa iz područja: mladi, umjetnost i kulturna baština, okoliš, znanost i društvo te humanitarno djelovanje.

Prihvatljivi prijavitelji su:

organizacije civilnog društva sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, čije su aktivnosti usmjerene općoj dobrobiti i poboljšanju kvalitete života društvene zajednice, a kojima je financijska pomoć potrebna za realizaciju projekata iz zadanih programskih područja financiranja,

ustanove sa sjedištem u Republici Hrvatskoj (npr. vrtići, škole, fakulteti, učenički domovi, parkovi prirode…) koje nisu obuhvaćene u prvom stavku, ali su u skladu s uvjetima Natječaja prihvatljivi prijavitelji za financiranje programa i projekta.

Ukupna vrijednost Natječaja je je 2.500.000,00 kuna, a financijska sredstva donirat će se za najviše 400 projekata.

Odobrena donacijska sredstva za pojedini prijavljeni projekt/program iznose najmanje 2.000,00 kuna, a najviše 35.000,00 kuna, te u prijavi nije dopušteno zatražiti veći iznos od Hrvatske elektroprivrede d.d.

Prijavitelji se prijavljuju na Natječaj putem on-line Prijavnice koja je za vrijeme trajanja Natječaja dostupna na web stranici HEP-a d.d. u Uputi za prijavitelje te  mogu prijaviti samo jedan program/projekt za 2019. godinu

Rok za podnošenje prijave je 13. ožujka 2019. godine do 16:00 sati, a očekivani rok za objavu rezultata na web stranici www.hep.hr je 17. travnja 2019. godine.

Detaljnije informacije dostupne su OVDJE.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X