logo

(ex)PRESS-PROGRESS pozivnica na radionicu “Tradicijska glazbala Alpske zone”

Radionica “Tradicijska glazbala Alpske zone” iz ciklusa radionica tradicijskog folklornog sviranja u okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS organizirat će se 07. siječnja 2021. godine u 19:00h u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. 

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se radionica tradicijskog folklornog sviranja pod nazivom “Tradicijska glazbala Alpske zone” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje, 07.01.2021.) s početkom u 19:00 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Radionica je namijenjena članovima glazbene sekcije KUD-a “Pleter” ali i svima koji su zainteresirani. Sudjelovanje je besplatno. Broj polaznika je ograničen sukladno nužnim epidemiološkim mjerama na 20 sudionika. Prijave obavezne putem naznačenog maila ili mobitela. U svrhu osiguranja epidemioloških uvjeta obavezno korištenje zaštitnih maski. Predviđeno trajanje radionice: 60-90 min.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X