logo

(ex)PRESS-PROGRESS pozivnica na predavanje naziva “NASLJEĐE DREVNIH INDOEUROPSKIH CIVILIZACIJA U EUROPSKOJ KULTURI: MEZOPOTAMIJSKA BAŠTINA I KULTURNA POVEZANOST S DALMACIJOM”

Čast nam je pozvati Vas na još jedno u nizu arheoloških, etnoloških i kulturno – antropoloških predavanja naziva “NASLJEĐE DREVNIH INDOEUROPSKIH CIVILIZACIJA U EUROPSKOJ KULTURI: MEZOPOTAMIJSKA BAŠTINA I KULTURNA POVEZANOST S DALMACIJOM” u okviru projekta (ex)PRESS-PROGRESS  koje će se održati 09. veljače 2022. u 19:00 sati u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. Predavanje će održati Jurica Galić Juka, poznati dokumentarni fotograf, svjetski putnik i putopisac. Sudjelovanje je besplatno.

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se predavanje u sklopu ciklusa arheološko – etnološko – kulturno – antropološka predavanja  pod temom “NASLJEĐE DREVNIH INDOEUROPSKIH CIVILIZACIJA U EUROPSKOJ KULTURI: MEZOPOTAMIJSKA BAŠTINA I KULTURNA POVEZANOST S DALMACIJOM” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje u srijedu (09.02.2022.) s početkom u 19:00 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Predavanje je besplatna i namijenjena svim zainteresiranim pojedincima. Broj sudionika ograničen na 20 polaznika. Obvezne prijave putem naznačenog maila ili mobitela. U svrhu osiguranja epidemioloških uvjeta obavezno korištenje zaštitnih maski. Predviđeno trajanje predavanja: 90 min.

O PREDAVAČU: Jurica Galić Juka profesionalni je fotograf iz Splita i član Fotokluba Split. Galić je svjetski putnik, pisac, kolumnist, suradnik Meridijana (nacionalnog časopisa za povijest, zemljopis, ekologiju i putovanja), avanturist, youtuber, ljubitelj prirode i utemeljitelj udruge The Mladichi (udruga za putovanja, kreativnost i poticanje pozitivnih životnih vrijednosti). Njegove je fotografske radove u više navrata objavio i ugledni National Geographic u papirnatom izdanju, a i višestruko je međunarodno nagrađivan za svoj dokumentarno-fotografski rad.

VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU!

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X