logo

(ex)PRESS-PROGRESS pozivnica na predavanja pod temom: “Oj ti selo u dva reda, s planine te Vila gleda. Uz nju sidi i Mora, Pazi sić će brzo s Mosora!”

Predavanje  “Oj ti selo u dva reda, s planine te Vila gleda. Uz nju sidi i Mora, Pazi sić će brzo s Mosora!” iz ciklusa radionica “arheološko – etnološko – kulturno – antropološke radionice za djecu “Mala škola baštine” u okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS organizirat će se 23. travnja 2021. godine u 16:00h u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. Sudjelovanje je besplatno. Broj polaznika je ograničen sukladno nužnim epidemiološkim mjerama na 20 sudionika. Prijave obavezne.

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se predavanje za djecu pod temom “Oj ti selo u dva reda, s planine te Vila gleda. Uz nju sidi i Mora, Pazi sić će brzo s Mosora!” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje u petak (23.04.2021.) s početkom u 16:00 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Radionica je namijenjena djeci. Broj sudionika ograničen na 20 polaznika. Obvezne prijave putem naznačenog maila ili mobitela. U svrhu osiguranja epidemioloških uvjeta obavezno korištenje zaštitnih maski. Predviđeno trajanje radionice: 90 min.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X