logo

(ex) PRESS-PROGRESS – pozivnica na radionicu u sklopu ciklusa “Edukacija pripreme za državnu maturu iz engleskog jezika”

Pozivamo Vas na radionicu naziva “SLUŠNI DIO ISPITA DRŽAVNE MATURE IV. DIO” iz ciklusa radionica “Edukacija pripreme za državnu maturu iz engleskog jezika” u okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS koja će se organizirat 09. ožujka 2022. godine u 13:30 h u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. Sudjelovanje je besplatno. Broj polaznika je ograničen sukladno nužnim epidemiološkim mjerama na 20 sudionika. Prijave obavezne.

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se radionicu naziva “SLUŠNI DIO ISPITA DRŽAVNE MATURE IV. DIO” iz ciklusa radionica “Edukacija pripreme za državnu maturu iz engleskog jezika” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje u četvrtak (09.03.2022.) s početkom u 13:30 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Radionica je namijenjena maturantima. Broj sudionika ograničen na 20 polaznika. Obvezne prijave putem naznačenog maila ili mobitela. U svrhu osiguranja epidemioloških uvjeta obavezno korištenje zaštitnih maski. Predviđeno trajanje radionice:180 min.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X