logo

(ex) PRESS-PROGRESS – pozivnica na radionicu “Što trebam znati prije nego što krenem čitati? I. dio”

Radionica “BAJKE I MAŠTA – 2. DIO” iz ciklusa psihološko-socioloških radionica za djecu u okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS organizirat će se 08. listopada 2022. godine u 11:00h u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. Sudjelovanje je besplatno. Broj polaznika je ograničen na 20 sudionika. Prijave obavezne.

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se psihološko-sociološka radionica za djecu pod nazivom “Bajke i mašta – 2. dio” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje u četvrtak (08.10.2022.) s početkom u 11:00 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Voditeljica radionice je Ozana Čipčić Šerić. Broj sudionika ograničen na 20 polaznika. Obvezne prijave putem naznačenog maila ili mobitela.  Predviđeno trajanje radionice:45 min.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X