logo

(ex) PRESS-PROGRESS – pozivnica na radionicu “Sedan san se udavala puta, neću više, rano moja ljuta!”

Radionica “Sedan san se udavala puta, neću više, rano moja ljuta!” iz ciklusa radionica tradicijskog folklornog pjevanja za mlade i odrasle u okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS organizirat će se 04. lipnja 2021. godine u 15:00h u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. Sudjelovanje je besplatno. Broj polaznika je ograničen sukladno nužnim epidemiološkim mjerama na 20 sudionika. Prijave obavezne.

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se radionica tradicijskog folklornog pjevanja za mlade i odrasle pod nazivom “Sedan san se udavala puta, neću više, rano moja ljuta!” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje u petak (04.06.2021.) s početkom u 15:00 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Radionica je namijenjena svim zaljubljenicima vokalne tradicije dalmatinske zagore. Broj sudionika ograničen na 20 polaznika. Obvezne prijave putem naznačenog maila ili mobitela. U svrhu osiguranja epidemioloških uvjeta obavezno korištenje zaštitnih maski. Predviđeno trajanje radionice:60 min.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V4/2020.)

Praktični vodič kroz porezni sustav za OPG-ove

Mediji o nama

ERASMUS + Projekt razmjene mladih “UNESCOnnect us!” / televizijski prilog

ERASMUS + Projekt razmjene mladih “Game of Stones” / televizijski prilog

X