logo

(ex) PRESS-PROGRESS – pozivnica na radionicu “PROBA ZA MEĐUNARODNI FOLKLORNI FESTIVAL “SUMMER FOLKLORE FESTIVAL IN PRAGUE” -6″

Radionica “PROBA ZA MEĐUNARODNI FOLKLORNI FESTIVAL “SUMMER FOLKLORE FESTIVAL IN PRAGUE” -6″ iz ciklusa radionica folklornog plesa za mlade i odrasle u okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS organizirat će se 16. kolovoza 2022. godine u 21:00h u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. Sudjelovanje je besplatno. Broj polaznika je ograničen sukladno nužnim epidemiološkim mjerama na 20 sudionika. Prijave obavezne.

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se radionica folklornog plesa za mlade i odrasle pod nazivom “PROBA ZA MEĐUNARODNI FOLKLORNI FESTIVAL “SUMMER FOLKLORE FESTIVAL IN PRAGUE” -6” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje u četvrtak (16.08.2022.) s početkom u 21:00 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X