logo

(ex) PRESS-PROGRESS – pozivnica na radionicu “Predvještine čitanja i pisanja 2. dio – pripreme za školu”

Radionica “Predvještine čitanja i pisanja 2. dio – pripreme za školu” iz ciklusa psihološko-socioloških radionica za djecu u okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS organizirat će se 27. srpnja 2021. godine u 11:00h u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. Sudjelovanje je besplatno. Broj polaznika je ograničen sukladno nužnim epidemiološkim mjerama na 20 sudionika. Prijave obavezne.

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se psihološko-sociološka radionica za djecu pod nazivom “Predvještine čitanja i pisanja 2. dio – pripreme za školu” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje u petak (27.07.2021.) s početkom u 11:00 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Radionica je namijenjena dječjem uzrastu. Broj sudionika ograničen na 20 polaznika. Obvezne prijave putem naznačenog maila ili mobitela. U svrhu osiguranja epidemioloških uvjeta obavezno korištenje zaštitnih maski. Predviđeno trajanje radionice:45 min.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X