logo

(ex) PRESS-PROGRESS – pozivnica na radionicu “Plošni vez II”

Radionica “Plošni vez II” iz ciklusa radionica tradicijskog rukotvorstva u okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS organizirat će se 07. lipnja 2021. godine u 08:00h u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. Sudjelovanje je besplatno. Broj polaznika je ograničen sukladno nužnim epidemiološkim mjerama na 20 sudionika. Prijave obavezne.

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se radionica tradicijskog rukotvorstva pod nazivom “Plošni vez II” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje u ponedjeljak (07.06.2021.) s početkom u 08:00 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Cilj navedene radionice je educirati lokalno stanovništvo o načinu izrade tradicijskih nošnji s ciljem upoznavanja tradicije odijevanja i očuvanja etnografske baštine RH s naglaskom na lokalnu baštinu. Broj sudionika ograničen na 20 polaznika. Sve zainteresirane ovim putem pozivamo da se prijave na navedenu radionicu putem naznačenog maila ili mobitela. U svrhu osiguranja epidemioloških uvjeta obavezno korištenje zaštitnih maski. Predviđeno trajanje radionice: 120 min.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X