logo

(ex) PRESS-PROGRESS – pozivnica na radionicu “Partnerstva/suradnje organizacija civilnog društva u zajednici”

Radionica “Partnerstva/suradnje organizacija civilnog društva u zajednici” iz ciklusa javnih tribina “Partnerstva” u okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS organizirat će se 15. listopada 2021. godine u 15:00h u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. Sudjelovanje je besplatno. Broj polaznika je ograničen sukladno nužnim epidemiološkim mjerama na 20 sudionika. Prijave obavezne.

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se radionica “Partnerstva/suradnje ordganizacija civilnog društva u zajednici” iz ciklusa javnih tribina “Partnerstva” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje u petak (15.10.2021.) s početkom u 15:00 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Radionica je namijenjena svim zainteresiranim pojedincima. Broj sudionika ograničen na 20 polaznika. Obvezne prijave putem naznačenog maila ili mobitela. U svrhu osiguranja epidemioloških uvjeta obavezno korištenje zaštitnih maski. Predviđeno trajanje radionice:3 sati.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X