logo

(ex) PRESS-PROGRESS – pozivnica na radionicu “Okruga – krojenje, šivanje i ukrašavanje vezom – Bijelo na bijelom!”

Radionica “Okruga – krojenje, šivanje i ukrašavanje vezom – Bijelo na bijelom!” iz ciklusa radionica tradicijskog rukotvorstva  u okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS organizirat će se 16. travnja 2021. godine u 08:30h u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. Sudjelovanje je besplatno. Broj polaznika je ograničen sukladno nužnim epidemiološkim mjerama na 20 sudionika. Prijave obavezne.

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se radionica tradicijske plesne baštine za mlade i odrasle pod nazivom “Okruga – krojenje, šivanje i ukrašavanje vezom – Bijelo na bijelom!” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje u petak (16.04.2021.) s početkom u 08:30 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Radionica je namijenjena članovima folklorne plesne skupine. Broj sudionika ograničen na 20 polaznika. Obvezne prijave putem naznačenog maila ili mobitela. U svrhu osiguranja epidemioloških uvjeta obavezno korištenje zaštitnih maski. Predviđeno trajanje radionice:120 min.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X