logo

(ex) PRESS-PROGRESS – pozivnica na radionicu “LIPO TI JE SA VR’ KUTSKE STRANE, DUGOPOLJE POGLEDATI NANE”

Radionica “LIPO TI JE SA VR’ KUTSKE STRANE, DUGOPOLJE POGLEDATI NANE” iz ciklusa radionica tradicijskog folklornog pjevanja za mlade i odrasle u okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS organizirat će se 01. veljače 2022. godine u 19:00h u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. Sudjelovanje je besplatno. Broj polaznika je ograničen sukladno nužnim epidemiološkim mjerama na 20 sudionika. Prijave obavezne.

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se radionica tradicijskog folklornog pjevanja za mlade i odrasle pod nazivom “LIPO TI JE SA VR’ KUTSKE STRANE, DUGOPOLJE POGLEDATI NANE” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje u utorak (01.02.2022.) s početkom u 19:00 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Radionica je namijenjena svim zaljubljenicima vokalne tradicije dalmatinske zagore. Broj sudionika ograničen na 20 polaznika. Obvezne prijave putem naznačenog maila ili mobitela. U svrhu osiguranja epidemioloških uvjeta obavezno korištenje zaštitnih maski. Predviđeno trajanje radionice:60 min.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X