logo

(ex) PRESS-PROGRESS – pozivnica na radionicu “Kvalitetno praćenje provedbe projekta”

Radionica “Kvalitetno praćenje provedbe projekta” iz ciklusa radionica edukacije o poslovanju udruga u okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS organizirat će se 15. travnja 2021. godine u 11:00h u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. Sudjelovanje je besplatno. Broj polaznika je ograničen sukladno nužnim epidemiološkim mjerama na 20 sudionika. Prijave obavezne.

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se radionica u sklopu ciklusa edukacije o poslovanju udruga pod nazivom “Kvalitetno praćenje provedbe projekta” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje u četvrtak (15.04.2021.) s početkom u 11:00 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Radionica je namijenjena svim zainteresiranim pojedincima. Broj sudionika ograničen na 20 polaznika. Obvezne prijave putem naznačenog maila ili mobitela. U svrhu osiguranja epidemioloških uvjeta obavezno korištenje zaštitnih maski. Predviđeno trajanje radionice:8 sati.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X