logo

(ex) PRESS-PROGRESS – pozivnica na radionicu “Jezično – govorne teškoće i kada reagirati? – 1. dio”

Radionica “Jezično – govorne teškoće i kada reagirati? – 1. dio” iz ciklusa psihološko-socioloških radionica i edukacija za roditelje u okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS organizirat će se 03. studenog 2022. godine u 17:00h u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. Sudjelovanje je besplatno. Prijave obavezne.

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se psihološko-sociološka radionica i edukacija za roditelje pod nazivom “Jezično – govorne teškoće i kada reagirati? – 1. dio” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje u četvrtak (03.11.2022.) s početkom u 17:00 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Radionica je namijenjena roditeljima, odgajateljima, učiteljima. Broj sudionika ograničen na 20 polaznika. Obvezne prijave putem naznačenog maila ili mobitela. Predviđeno trajanje radionice:90 min.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X