logo

(ex) PRESS-PROGRESS – pozivnica na radionicu “FOLKLORNI PLESOVI DINARSKE ZONE”

Radionica “FOLKLORNI PLESOVI DINARSKE ZONE” iz ciklusa folklornih radionica za djecu u okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS organizirat će se 22. ožujka 2021. godine u 17:45h u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. Sudjelovanje je besplatno. Broj polaznika je ograničen sukladno nužnim epidemiološkim mjerama na 20 sudionika. Prijave obavezne.

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se radionica tradicijske plesne baštine za djecu pod nazivom “FOLKLORNI PLESOVI DINARSKE ZONE” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje u ponedjeljak (22.03.2021.) s početkom u 17:45 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Radionica je namijenjena članovima folklorne plesne skupine. Broj sudionika ograničen na 20 polaznika. Obvezne prijave putem naznačenog maila ili mobitela. U svrhu osiguranja epidemioloških uvjeta obavezno korištenje zaštitnih maski. Predviđeno trajanje radionice:45 min.

 

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X