logo

(ex) PRESS-PROGRESS – pozivnica na radionice “Kako napisati sastavak bez stresa? I. dio i II. dio”

Radionice “Kako napisati sastavak bez stresa? I. dio i II. dio” iz ciklusa psihološko-socioloških radionica za djecu u okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS organizirat će se 13. siječnja 2022. godine u 10:00h i u 11:00h u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. Sudjelovanje je besplatno. Broj polaznika je ograničen sukladno nužnim epidemiološkim mjerama na 20 sudionika. Prijave obavezne.

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se psihološko-sociološka radionica  za djecu pod nazivom “Kako napisati sastavak bez stresa? I. dio i II. dio” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje u četvrtak (13.01.2022.) s početkom u 10:00 h te druga radionica (nastavak) u 11:00 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Radionica je namijenjena djeci od 1. do 4. razreda osnovne škole. Broj sudionika ograničen na 20 polaznika. Obvezne prijave putem naznačenog maila ili mobitela. U svrhu osiguranja epidemioloških uvjeta obavezno korištenje zaštitnih maski. Predviđeno trajanje radionice:90 min.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X