logo

(ex) PRESS-PROGRESS – pozivnica na projekciju filma “KAKO ŽIVI NAROD”

Projekcija filma “Kako živi narod” iz ciklusa radionica tradicijske plesne baštine za mlade i odrasle u okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS organizirat će se 25.siječnja 2021. godine u 21:00h u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. Sudjelovanje je besplatno. Broj gledatelja je ograničen sukladno nužnim epidemiološkim mjerama na 20 sudionika. Prijave obavezne.

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se filmska večer u sklopu ciklusa radionica tradicijske plesne baštine za mlade i odrasle pod nazivom “Kako živi narod” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje u ponedjeljak (25.01.2021.) s početkom u 21:00 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Radionica je namijenjena članovima folklorne plesne skupine. Broj sudionika ograničen na 20 polaznika. Obvezne prijave putem naznačenog maila ili mobitela. U svrhu osiguranja epidemioloških uvjeta obavezno korištenje zaštitnih maski. Predviđeno trajanje projekcije:60 min.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V4/2020.)

Praktični vodič kroz porezni sustav za OPG-ove

Mediji o nama

ERASMUS + Projekt razmjene mladih “UNESCOnnect us!” / televizijski prilog

ERASMUS + Projekt razmjene mladih “Game of Stones” / televizijski prilog

X