logo

(ex) PRESS-PROGRESS – pozivnica na predavanje pod temom “ZAŠTITA PRIRODE: načela neostavljanja tragova”

Predavanje “ZAŠTITA PRIRODE: načela neostavljanja tragova” iz ciklusa predavanja “pressNATURA 2000”  u okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS organizirat će se 07. rujna 2021. godine u 18:00h u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. Sudjelovanje je besplatno. Broj polaznika je ograničen sukladno nužnim epidemiološkim mjerama na 20 sudionika. Prijave obavezne.

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se predavanje iz ciklusa predavanja “pressNATURA 2000” pod nazivom “ZAŠTITA PRIRODE: načela neostavljanja tragova” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje u utorak (07.09.2021.) s početkom u 18:00 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Cilj predavanja je osvijestiti lokalno stanovništvo o važnosti očuvanja rijetkih i prirodnih vrsta raznolike prirodne baštine te načinom upravljanja tim područjem gdje se u obzir uzima interes i dobrobit ljudi koji u njemu žive.

Broj sudionika ograničen na 20 polaznika. Obvezne prijave putem naznačenog maila ili mobitela. U svrhu osiguranja epidemioloških uvjeta obavezno korištenje zaštitnih maski. Predviđeno trajanje radionice: 180 min.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X