logo

Ciklus edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi

turizam u prirodi

Edukacije za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi u organizaciji HGSS i HGK u Splitu će se održati u travnju i lipnju 2018.godine.

 

 

 

Pozivamo vas na edukacije za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi u organizaciji Hrvatske gorske službe spašavanja i Hrvatske gospodarske komore koje će se održati u Splitu u terminima:

-17 i 18.travnja 2018.godine i

-06. i 07.lipnja 2018.godine, u prostorima Županijske komore Split, Obala Ante Trumbića 4, (kontakt: Nataša Bušić, 021/321-118, nbusic@hgk.hr).

HGK i HGSS održavaju radionice za osposobljavanje nositelja i organizatora turističkih sadržaja u prirodi još od 2004. godine. Program osposobljavanja u Hrvatskoj je dosad završilo približno 1000 polaznika.

Program sa satnicom predavanja možete pronaći na linku PROGRAM.

Registracija polaznika počinje u 8.30, a početak je predviđen u 9 sati.

Za prijavu je potrebno ispuniti online prijavnicu (LINK), uz svaki grad, navedeni su i pripadajući podaci potrebni za plaćanje.

Cijena za tvrtke članice HGK jest 150 kuna po polazniku, dok je za obrte i druge nečlanice HGK cijena 300 kuna. Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje uvjerenja o pohađanju. Nakon online prijave, molimo, uplatite odgovarajuću kotizaciju bez koje prijava nije valjana, najkasnije dva dana prije održavanja edukacije.

Više informacija na LINK.

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V7/2023.)

X