logo

Ciklus edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi

turizam u prirodi

Edukacije za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi u organizaciji HGSS i HGK u Splitu će se održati u travnju i lipnju 2018.godine.

 

 

 

Pozivamo vas na edukacije za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi u organizaciji Hrvatske gorske službe spašavanja i Hrvatske gospodarske komore koje će se održati u Splitu u terminima:

-17 i 18.travnja 2018.godine i

-06. i 07.lipnja 2018.godine, u prostorima Županijske komore Split, Obala Ante Trumbića 4, (kontakt: Nataša Bušić, 021/321-118, nbusic@hgk.hr).

HGK i HGSS održavaju radionice za osposobljavanje nositelja i organizatora turističkih sadržaja u prirodi još od 2004. godine. Program osposobljavanja u Hrvatskoj je dosad završilo približno 1000 polaznika.

Program sa satnicom predavanja možete pronaći na linku PROGRAM.

Registracija polaznika počinje u 8.30, a početak je predviđen u 9 sati.

Za prijavu je potrebno ispuniti online prijavnicu (LINK), uz svaki grad, navedeni su i pripadajući podaci potrebni za plaćanje.

Cijena za tvrtke članice HGK jest 150 kuna po polazniku, dok je za obrte i druge nečlanice HGK cijena 300 kuna. Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje uvjerenja o pohađanju. Nakon online prijave, molimo, uplatite odgovarajuću kotizaciju bez koje prijava nije valjana, najkasnije dva dana prije održavanja edukacije.

Više informacija na LINK.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Lokalna razvojna strategija LAG-a Zagora za razdoblje 2014.-2020. (V4/2020.)

Praktični vodič kroz porezni sustav za OPG-ove

Mediji o nama

ERASMUS + Projekt razmjene mladih “UNESCOnnect us!” / televizijski prilog

ERASMUS + Projekt razmjene mladih “Game of Stones” / televizijski prilog

X