(ex) PRESS-PROGRESS – pozivnica na radionicu “O čisto srce – čitanje dionica i uvježbavanje 1/3″

Posted on lip 14, 2021


Radionica “O čisto srce – čitanje dionica i uvježbavanje 1/3” iz ciklusa radionica tradicijskog folklornog pjevanja za mlade i odrasle u okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS organizirat će se 15. lipnja 2021. godine u 19:00h u PRESS centru ŠC “Hrvatskih vitezova”. Sudjelovanje je besplatno. Broj polaznika je ograničen sukladno nužnim epidemiološkim mjerama na 20 sudionika. Prijave obavezne.

U okviru projekta (ex) PRESS-PROGRESS nositelja Lokalne akcijske grupe Zagora i partnera (Udruga “DAR”, KUD “Pleter” Dugopolje, HPD “Ljubljan” Dugopolje, Narodna knjižnica u Dugopolju i Općina Dugopolje) organizira se radionica tradicijskog folklornog pjevanja za mlade i odrasle pod nazivom “O čisto srce – čitanje dionica i uvježbavanje 1/3” u PRESS centru Sportskog centra “Hrvatski vitezovi”, Ulica matice hrvatske 11, Dugopolje u utorak (15.06.2021.) s početkom u 19:00 h. Projekt (ex) PRESS-PROGRESS u 100%-tnom iznosu financira se iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske.

Radionica je namijenjena svim zaljubljenicima vokalne tradicije dalmatinske zagore. Broj sudionika ograničen na 20 polaznika. Obvezne prijave putem naznačenog maila ili mobitela. U svrhu osiguranja epidemioloških uvjeta obavezno korištenje zaštitnih maski. Predviđeno trajanje radionice:60 min.