LAG Zagora organizira edukaciju “Mobilnost pojedinaca u području mladih”

Posted on svi 29, 2019


LAG Zagora u suradnji s LEADER mrežom Hrvatske organizira edukaciju “Mobilnost pojedinaca u području mladih” koja će se održati 31.05. i 01.06.2019. u prostorijama Komunalnog poduzeća Podi Dugopolje d.o.o., Matice hrvatske 11, Stadion „Hrvatski vitezovi“ u Dugopolju. Edukacija je namijenjena predstavnicima javnog i civilnog sektora s područja Općina Dicmo, Dugopolje, Klis, Lećevica i Muć.

 

Sudionici edukacije upoznat će se s Erasmus+ programom s posebnim fokusom na mobilnosti pojedinaca u području mladih, odnosno treningom za osobe koje rade s mladima. Glavno težište edukacije bit će na ispunjavanju prijavnog obrasca uz podršku edukatorice korak po korak.

Sudionici će sami ispunjavati svoju prijavu uz podršku. Obzirom da se na edukaciji ispunjava prijavni obrazac, za što bolji učinak edukacije poželjno je doći s idejom teme treninga za osobe koje rade s mladima, a koju bi voljeli prijaviti i provesti.

Radionica je besplatna za sve prijavljene predstavnike javnog i civilnog sektora. Obvezne su prijave putem maila: lag.zagora@gmail.com ili na mob: 098 257 025 (voditeljica LAG-a Zagora).

Raspored edukacije dostupan je OVDJE.