Objavljen Javni natječaj za sudjelovanje u promotivnom video spotu za promicanje vidljivosti manifestacije Dani otvorenih vrata udruga 2018

Posted on tra. 16, 2018


Dani otvorenih vrata udruga

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske poziva udruge koje žele promovirati svoje aktivnosti u okviru Dana otvorenih vrata udruga 2018., da se prijave na javni natječaj za sudjelovanje u promotivnom video spotu za promicanje vidljivosti manifestacije Dani otvorenih vrata udruga 2018. na HRT-u i društvenim mrežama.

 

 

 

 

Sve udruge zainteresirane za sudjelovanje u izradi promotivnog video spota, pozivamo da u kratkom video klipu predstave rad svoje udruge, članove i/ili aktivnosti koje udruga provodi. Najzanimljiviji i najoriginalniji video klipovi će ući u finalnu obradu u izradi promotivnog video spota za potrebe najave Dana otvorenih vrata udruga 2018. na HRT-u i društvenim mrežama.

Promotivni video spot u trajanju od 30 sekundi prikazivat će se na HRT-u, a promotivni video u trajanju od 120 sekundi koristit će se za promociju na web stranicama https://www.udruge.hr/ i https://udruge.gov.hr/ i Facebook stranici Dani otvorenih vrata udruga.

Video klip se postavljana na vlastiti Facebook udruge koja se prijavljuje na natječaj, uz obavezno označavanje Dani otvorenih vrata udruga (Facebook profil: Dani otvorenih vrata udruga; @DaniUdruga) uz obavezno slanje na email dovu@udruge.vlada.hr Jumbo mailom ili We Transferom.

Odabir video klipova koji će ući u izradu promotivnog video spota, obavit će povjerenstvo Ureda za udruge u suradnji s redateljem Andrejom Korovljevom.

Udruge čiji video klipovi će se koristiti u izradi promotivnog video spota, biti će nagrađeni za svoj trud jednom objavom na Facebook stranici Dani otvorenih vrata udruga pod naslovom “Udruga u fokusu” u periodu od 7. svibnja do 23. svibnja 2018. u sklopu informiranja javnosti o nadolazećoj manifestaciji.

Smjernice za izradu video klipova pročitajte OVDJE.

Rok za prijavu na natječaj traje do 22. travnja 2018. do 23:59 sati.